Uncategorized

2024: 25 jaar Het Passiespel!

Wauw, wie had dat verwacht toen we begonnen?! 22 maart 2024 vieren wij ons ‘zilveren’ jubileum. Dit betekent dat we voor de 25e keer onze prachtige musical ten tonele gaan brengen! Dat kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie, daarom zijn de inschrijvingen voor de editie 2024 geopend via onze ‘contact‘ pagina. Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober 2023, daarna gaat onze werkgroep aan de slag met de rolverdeling.

Enkele dingen die je moet weten:

  • We oefenen op vrijdagavond (met ingang van vrijdag 05 januari 2024)
    van 19.00 uur tot 20.00 / 20.15 uur in de Nicolaaskerk, Markt 53.
  • Het aantal repetities is afhankelijk van je rol, grote rollen komen (bijna) elke week, kleine rollen of rollen zonder tekst hoeven minder vaak te komen (maar extra oefenen mag natuurlijk altijd!)
  • De generale repetitie is op zondagmiddag 17 maart.
  • De uitvoering is op vrijdag 22 maart om 19.00 uur.

Heb jij je nog niet ingeschreven, maar zou je wel graag meespelen met het Passiespel? Of vind je het allemaal nog een beetje spannend, maar durf je wel mee te doen als inwoner zonder tekst? Heb je weinig tijd om te repeteren maar vind je het evengoed wel leuk om mee te kunnen doen? Of wie weet heb je wel een hele enthousiaste papa/mama/opa/oma/oom/tante die stiekem best goed zou passen in ons koor? Stuur ons dan een berichtje via de ‘contact‘ pagina en hopelijk zien wij je snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *