Contact

Ben jij tussen de 5 en 15 jaar oud en is zingen en acteren in onze musical iets voor jou? Download dan hieronder het inschrijfformulier en stuur dit volledig ingevuld naar het.passiespel@gmail.com. Je kunt je nog inschrijven tot 1 oktober 2023, daarna beginnen wij aan de rolverdeling. Is de inschrijfdatum inmiddels verstreken? Mail ons, dan kunnen we samen kijken of het mogelijk is om tóch nog mee te doen!

Het Passiespel kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers. Alle hulp is welkom, en je bent nooit te oud om met ons mee te doen! Wil je meezingen met het koor? Vul dan het inschrijfformulier hierboven in. Voor alle andere zaken zoals het decor, de kostuums, grime en verdere assistentie; Stuur een mailtje naar het.passiespel@gmail.com en dan gaan we graag in gesprek over wat jij voor ons kunt betekenen!

Bijwonen van het Passiespel is gratis, maar na al deze jaren zijn onze materialen en decorstukken wel aan onderhoud en vervanging toe. Heeft u nog spullen, stoffen of materialen die voor ons bruikbaar zouden kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via het.passiespel@gmail.com en help ons weer een prachtig decor te ontwerpen!

Geen materialen maar wel een financiële bijdrage? Ook die zijn natuurlijk van harte welkom! Tijdens de uitvoering zullen er diverse collectebussen in de kerk staan, zodat wij ook volgende jaren weer een mooi stuk ten uitvoer kunnen brengen.