Uncategorized

WE GAAN WEER BEGINNEN!

We zijn dolblij om jullie te kunnen vertellen dat wij er alles aan gaan doen om in 2022 weer een Passiespel op de planken te brengen! Garanties kunnen we natuurlijk niet geven, en misschien wordt het gezien de maatregelen omtrent het coronavirus anders dan jullie gewend zijn maar we gaan sowieso ons best doen om er iets moois van te maken! 2 jaar vonden we namelijk meer dan lang genoeg zonder Passiespel in Valkenswaard.

Zet het dus maar groot in je agenda: 15 april 2022 – PASSIESPEL VALKENSWAARD! Lijkt het je leuk om mee te spelen? Of wil je ons meehelpen achter de schermen? Kijk dan even via ‘Contact‘ hoe je ons kunt bereiken. Via deze website zullen we met regelmaat een update plaatsen over de voorbereidingen.

Gezien de lange tussenpoos zijn ook sommige van onze materialen en decorstukken aan vervanging toe. Donaties, zowel in de vorm van materialen, maar ook decorstukken of een financiƫle bijdrage, zijn daarom van harte welkom! Neem hiervoor contact met ons op via ons mailadres: het.passiespel@gmail.com

Alvast bedankt voor jullie hulp en inzet! Geniet nog even van de zomer en hopelijk tot snel bij Het Passiespel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *