Uncategorized

Aanmelden 2023 kan nog!

Wat leuk om te zien dat al zoveel kinderen (en ouders!) zich hebben aangemeld voor de 24e editie van ‘ons’ Passiespel! Inmiddels is onze werkgroep achter de schermen al druk bezig met het maken van een rolverdeling, waarbij we natuurlijk proberen om zoveel mogelijk te kijken naar ieders voorkeuren. Het eerste goede nieuws kunnen wij jullie alvast melden: Er zijn voldoende aanmeldingen om ook in 2023 weer een mooi stuk ten tonele te kunnen brengen!!

Heb jij je nog niet ingeschreven, maar zou je wel graag meespelen met het Passiespel? Of vind je het allemaal nog een beetje spannend, maar durf je wel mee te doen als inwoner zonder tekst? Heb je weinig tijd om te repeteren maar vind je het evengoed wel leuk om mee te kunnen doen? Of wie weet heb je wel een hele enthousiaste papa/mama/opa/oma/oom/tante die stiekem best goed zou passen in ons koor? Stuur ons dan een berichtje via de ‘contact‘ pagina en hopelijk zien wij je snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *