Uncategorized

Meld je nu aan!

Lieve mensen,

We hadden zo graag een zilveren passiespel aangekondigd maar het coronavirus heeft ons verrast. Twee jaar geen uitvoering in de Nicolaaskerk in Valkenswaard. Maar we gaan door nu het gevaar voor besmetting minder wordt. Maar dat kan alleen als ouders, kinderen, vrijwilligers die het passiespel een warm hart toedragen, ons blijven steunen.

U weet wellicht dat 23 jaar geleden Margo van Ooijen en Karin van Lankveld een eigentijds passiespel ontwierpen voor kinderen, maar dat ook bleek aan te slaan bij de ouderen. Een soort musical uitgebeeld en gezongen door kinderen. Het klinkt misschien wat vreemd voor een passiespel, maar de kinderen beleven veel plezier aan dit spel. Volwassenen  denken met weemoed terug aan hun eigen jeugd.

We zitten wel met de vraag nu:  Op hoeveel kinderen kunnen we nog rekenen? Is een pauze van 2 jaar toch te lang?  Kunnen we rekenen op zo’n 35-tal kinderen tussen de 5 en 15 jaar? Een volle kerk op Goede Vrijdag kan niet zomaar verloren gaan. We weten dat volwassenen later nog altijd trots op dat ze als kind meegedaan hebben.

We gaan dus door. Als uw kind graag mee wil doen laat het dan even weten. Ook jongere kinderen zijn welkom, zij krijgen de tijd om mee te groeien met dit spel.

Wilt u samen het inschrijfformulier invullen en via de e-mail bij Karin of Margo bezorgen. Om misverstanden te voorkomen het formulier invullen s.v.p. voor nieuwe deelnemers/deelneemsters, maar ook voor kinderen die al voorheen hebben meegedaan.

Met dank voor uw medewerking,

Jan Vosters, medewerker Passiespel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *